donderdag 4 juni 2015

Mirthe au pootje...

Mirthe had afgelopen donderdag een super leuke dag op het kdv. Lekker in de modder springen en de kikkers weer vrijlaten. 'S avonds nog even lekker een ijsje halen samen met papa omdat mama uit eten was en toen de terugweg.... bijna thuis.... moest mirthe's voet even tussen de spaken belanden. Au!!!
Papa heeft bij thuiskomst de dokter gebeld en werd doorverwezen naar de spoedpost. Daar zat die dan met 2 meisjes (mama niet thuis dus eline ook mee) in het ziekenhuis die allang thuis hoorden te zijn. Foto's maken.... het hele rataplan. Uiteindelijk bleek het niet gebroken te zijn en kreeg ze voor een paar dagen verband eromheen voor steun. Dit was ook het moment dat mama, die het nog niet wist stomverbaaasd het ziekenhuis binnen kwam lopen.
Nu zijn we ondertussen een week verder. Het verband is eraf, de wond is opgedroogd. Haar voet is van blauw naar paar veranderd, maar hwt wordt allemaal minder dik en gaat er steeds ietsje beter uitzien. Ze wil alleen nog niet lopen. Doet alles kruipend of vraagt hulp. Doet wel gek in de trampoline, maar weet daarbij ook heel goed haar voet te ontlasten. Gisteren schrok ze van mij en liep ze per ongeluk een pas of 4. Daarna krijsen en huilen natuurlijk....
Afwachten dus.... ze moet even het vertrouwen weer krijgen en de pijn moet dragelijk worden.
Komt allemaal weer goed. :)
hier heeft de dokter net het drukverbandje om haar voet gedaan....
 
De volgende dag wel weer een kunstwerk willen maken van een grote doos.
kikkers kijken op het KDV
Door de modder springen op het KDV. Gelukkig heft ze verder een leuke dag gehad!! 
Wond opgedroogd.... 
 
 Paarse voet! Dat wel!
Ze blijft er na wat gejammer er redelijk goed onder. Als ze moe is, gaat het ook echt mis. 
Springen lukt, zonder dat die voet echt de trampoline raakt.... 
Beetje donkere foto, maar duidelijk dat de voet minder dik aan het worden is.... 

Geen opmerkingen: